EXCLUSIV. Probleme medicale de ultimă oră în tabăra oltenilor înainte de meciul cu Domnești!

Adrian Filip a deplasat un lot doar de 16 jucători la partida cu Viitorul Domnești din cauza accidentărilor, dar și a suspendărilor.

 olteanu antrenament

Încet dar sigur FC Universitatea Craiuova se apropie de finalul campionatului Ligii III. În etapa 29 Știința întâlnește ocupanta ultimului loc în clasamentul Seriei III, Viitorul Domnești, iar alb-albaștrii sunt așteptați să facă un galop de sănătate. Însă pentru acest meci FCU are și unele probleme de lot. Mădălin Ciucă s-a retras din activitate și nu a mai făcut deplasarea cu echipa, iar Negru, Mogoșanu, Codoban și Perez au rămas și ei în Bănie.

Fundașul dreapta al oltenilor este suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene, iar Perez a acuzat joi seară dureri la cap și la ureche. Astfel că, staff-ul tehnic al oltenilor a decis să îl lase și pe columbian la Craiova, iar în cel mai scurt timp acestas va fi trimis la un control medical amănunțit. Codoban acuză în continaure probleme medicale la inghinali și nu a putut fi recuperat. La rândul său Mogoșanu a fost lăsat și el în Bănie, după ce Filip a decis să îi oprească pentru acest meci în lot pe portarii Mario Enache și Chindriș.

PROGRAMUL ETAPEI 29

17 MAI

Bradu-Pucioasa, ora 18:00

Flacăra Moreni-Brașov, ora 18:00

Domnești-FC Universitatea Craiova, ora 18:00

Hermannstadt 2-Voluntari 2, ora 18:00

CSU 2-Alexandria, ora 18;00

Filiași-Horezu, ora 18;00

Brașov-Astra 2, ora 18;00

18 MAI

Sporting Roșiori-Turris Măgurele

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape