Peluza Sud 97 cheamă toţi suporterii Universităţii în Centrul Vechi din Bănie înainte de meciul cu Dunărea!

FC Universitatea Craiova a câştigat campionatul Ligii 2, iar Peluza Sud 97 pregăteşte duminică un spectacol grandios în Bănie.

balaci

Calvarul  adevăratei Universitatea Craiova a luat sfârşit, iar Peluza Sud 97 se întoarce din iulie pe marile stadioane ale Ligi 1 din România. Însă, până atunci FC Universitatea Craiova mai are de disputat partida cu Dunărea Călăraşi, duminică de la ora 18.30, joc după care elevii lui Eugen Trică vor primi medaliile de campioni şi trofeul pentru câştigarea campionatului Ligii a doua.

190924 FCU UCluj 01 peluza sud

Peluza Sud 97 va face un spectacol grandios pe străzile din Craiova şi va cinsti cum se cuvine acest mare eveniment. Pe pagina oficială de facebook PS 97 a făcut următorul anunţ: "ȘTIINȚA ÎNAPOI ÎN LIGA 1!

Așa cum vă anunțam joi seara, sărbătoarea abia ce a început! Chemăm toți suporterii Universității Craiova duminică, începând cu ora 14:00, la terasele din Centrul Vechi. Știm prea bine ce anvergură va avea acest eveniment așa ca vom ocupa toate terasele din această zonă. Din fericire situația epidemiologică este din ce în ce mai bună și putem sărbători cum se cuvine acest moment istoric.

Meciul cu Dunărea Călărași are loc la ora 18:30, urmând ca după meci sărbătoarea să continue alături de jucători și stafful tehnic, pe care îi invităm alături de noi cu această ocazie.

Vă așteptăm alături de noi la sărbătoarea pe care o așteptam cu toții de un deceniu. ȘTIINȚA SUNTEM NOI!"

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape