EXCLUSIV: „Îl aștept pe Adrian Mititelu în Liga 1. El a dat continuitate adevăratei Universitatea Craiova!”

Gigi Becali a mărturisit că aibia așteaptă să se lupte din nou cu Adrian Mititelu în Liga 1. 

gigi mititelu

Gigi Becali, unul dintre patronii din fotbalul românesc, cel care se lupta cu Adrian Mititelu în Liga 1 în urmă cu 10 ani, a dezvăluit pentru Ediție.ro că își dorește ca FC Universitatea Craiova să revină în Liga 1.

Domnule, am spus de la început că Adrian Mititelu nu trebuie să facă pușcărie. Omul ăsta a băgat milioane de euro în fotbal, iar banii ăia de pe Mihai Costea nu i-a luat el acasă și s-a dus prin în vacanțe cu ei. Omul ăsta și-a plătit angajații și nu a furat niciun leu. Nu este vinovat cu nimic. Dar așa este în România, dacă bagi bani în fotbal te duci la pușcărie.

Eu sper că Adrian Mititelu o să iasă in pușcărie cât mai repede, iar echipa lui o să promoveze în Liga 1. Mititelu a dat continuitate adevăratei Universitatea Craiova.  Abia aștept să ne batem din nou în campionat. Chiar, dacă Adrian e cu câțiva ani mai mic ca mine, totuși el este din generația mea. El a rămas cam singurul de pe atunci cu care eu mă luptam. Și erau Copos, Iancu, Porumboiu, Bucșaru, Paszkany, Borcea, Badea. Mă refer la patronii cu care eu mă luptam în Liga 1 acum peste 10 ani. Vorbeam cu Adrian la telefon ore întregi , iar el îmi spunea că vrea să mă bată meci de meci. Zici că eu eram Dinamo, nu Steaua. Bravo lui! A început un proiect de la zero, iar acum este pe cale să revină în Liga 1. El a avut mereu fotbaliști tineri și buni. Uite, Prepeliță m-a ajutat să câștig trofee cu Steaua și a venit la noi de la Universitatea Craiova", a spus Becali.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28