Adrian Mititelu s-a decis să contruiască pentru FC Universitatea Craiova un stadion de 12.500 de locuri!

Capture Mititelu

Locul lui FC Universitatea Craiova este în Craiova, iar acest lucru o știe toată lumea. Autoritățile locale din Bănie au decis să hăituiască însă echipa iubită de foarte mulți fani, iar o bună parte din consilierii locali ai Craiovei, cei care se află acum la putere, au făcut și fac tot posibilul ca Știința adevărată să nu joace pe Ion Oblemenco.

Sătul să tot joace prin pribegie cu FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu a decis să facă un nou stadion în Craiova, pe banii lui, nu pe banii publici, în Balta Craioviței. Decizia a luat-o după ce a câștigat procesul cu oamenii băgați la înaintare de patronul celeilalte echipei din oraș, Mihai Rotaru. Afaceristul bucureștean este omul care plătea câte 5.000 de euro pe lună ca să urmărească dintr-o lojă închiriată în Ghencea meciurile Stelei, iar acum acesta vine și se bate cu pumii în piept pe la televizor că este patronul Universității Craiova, cel care s-a trezit peste noapte împropietărit cu o echipă de fotbal.

Stadionul din Balta Craioviței va avea 12.500 de locuri, iar Marcel Pușcaș a făcut anunțul respectiv joi dimineață, la Ora exactă în sport. "Patronul are proiectul și va începe în vara asta construcția unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt puțini investitori în fotbalul românesc care au adus bani de acasă pentru construcția unui stadion. În felul ăsta, indiferent de decizia primăriei, care nu lasă echipa noastră să evolueze pe stadionul central, stadion făcut din bani publici, subliniez acest lucru, echipa va juca pe un stadion din Craiova.Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craiovitei, iar construcția lui va dura un an", a precizat Marcel Puscas la PRO X.

Totodată, în Balta Craioviței, acolo unde deja s-au dat drumul la unele lucrări, se vor mai derula, în perioada următoare, și alte proiecte de anvergură.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20