Mario Enache s-a accidentat. Ce se întâmplă și cu Robert Popa!

Mario Enache s-a accidentat. Ce se întâmplă și cu Robert Popa!

Eugen Trică a anunțat că Mario Enache  are unele probleme medicale.

mario enache

Problemele medicale le dau în continuare bătăi de cap alb-albaștrilor. În cadrul unei conferințe de presă, Eugen Trică a anunțat că Mario Enache are și el probleme medicale.

Tânărul portar al alb-albaștrilor acuzat dureri la inghinali după meciul de la Ciuc, dar a tras în continuare de el cât a putut pentu a ajuta Universitatea, ținând cont că nu era disponibil nici Robert Popa. Dar, după partida cu Dunărea Călărași, Mario Enache le-a spus celor din staff că durerile sunt acum din ce în ce mai mari. Astfel că, tânărul goalkeeper al Științei fost în cursul zilei de joi la un consult medical, iar medicul i-a recomandat cel puțin o săptămână de repaus. Datorită formei sale bune din ultimele meciuri, Mario Enache primise o convocare și la lotul național de juniori, dar nu a putut să o mai onoreze.

mario mioveni

Veștilele din tabăra Științei nu sunt deloc bune nici față de Robert Popa. Goalkeeerul de 18 ani al Științei a încercat să se antreneze normal în cursul zilei de miercuri, dar a resimțit dureri în zona unde suferise ruptura, în momentul în care lovea mingea. Astfel că, șefii alb-albaștrilor au decis să îl programeze pentru săptămâna viitoare la un nou consult medical..Diallo este și el în continuare accidentat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31