Andrea Compagno: „Știu ce tricou îmbrac, iar acest lucru mă responsabilizează. Îmi dau viața pentru promovare!"

Andrea Compagno a marcat în acest sezon cinci goluri pentru Știința.

210419 fcu rapid 09 albu compagno bucurie

Andrea Compagno a reușit să își câștige un loc de titular la Știința datorită evoluțiilor sale foarte bune din ultimul timp. Cu patru goluri marcate în campionat, dar și unul reușit în Cupa României, atacantul italian al alb-albaștrilor a declarat la Radio Sport 1 că se simte tot mai bine în tricoul Universității și speră să aibă evoluții și mai bune în următoarele etape.

"Pe mine nu mă interseaza că dau eu gol sau marcheaza altcineva. Poate înscrie oricine, importantă este promovarea. Nu pot spune că sunt fericit în totalitate pentru ce am realizat până acum acum. Sunt doar bucuros pentru faptul că suntem pe primul loc. Dar voi fi cu adevărat super fericit cand vom fi matematic promovați. Pentru asta am venit la FC Universitatea Craiova. Am venit să pun umărul la promovare.

Atunci, da, e fericire. Golul meu din meciul cu Rapid a adus trei puncte și atat. Avem nevoie și de alte goluri ca să obținem puncte în continuare. I-am auzit pe suporterii din Peluza Sud de parcă erau in interiorul stadionului. Pentru promovare îmi voi dau viața pe teren. Voi încerca să ajut și în apărare când este nevoie de mine, dar și acolo în atac unde mă trimite Mister. Stiu ce tricou îmbrac, iar acest lucru mă responsabilizează. Visez la această promovare. Pentru mine, pentru club, pentru suporteri", a spus Compagno.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
00:00 | Constanța