Marian Bondrea: „Îmi doresc să promoveze în Liga 1. Mititelu a investit foarte mulți bani în fotbal!"

Marian Bondrea: „Îmi doresc să promoveze în Liga 1. Mititelu a investit foarte mulți bani în fotbal!"

Marian Bondrea a mărturisit în direct la ProSport Live că își dorește promovarea formației FC Universitatea Craiova în Liga 1.

bondrea

Marian Bondrea a adus ultimul trofeu important pentru FC Universitatea Craiova în fotbalul românesc. Acest lucru s-a întâmplat în 1993, atunci când Știința a învins în finala Cupei României, Dacia Unirea Brăila, scor 2-0. Au marcat pentru olteni Cristi Vasc și Gică Craioveanu, dar, din păcate, câștigarea trofeului a fost umbrită de accidentarea gravă a lui Emi Săndoi.

FC Universitatea Craiova se află în acest moment pe locul 1 în Liga 2, 42 de puncte, iar Marian Bondrea, 70 de ani, a vorbit despre FCU.

„Îmi doresc să promoveze în Liga 1. Mititelu cu bune și rele să știți că a investit foarte mulți bani în fotbal și cred că este singurul patron care a pierdut din fotbal atâția bani. Are această nebunie a lui cu fotbalul, iar eu cred că el a făcut în trecut și unele greșeli. Poate că la un moment dat nu s-a înconjurat de cei mai buni oameni, dar o eventuală promovare în Liga 1 ar aduce o emulație extraordinară în rândul jucătoriloor, conducătorilor, dar și a suporterilor, iar concurența o să fie și mai mare.

Evident că Universitatea Craiova va rămâne în inima mea. Am peste 98 de meciuri pe banca acestei echipe iar acel trofeu din 93 mi-a adus o mare bucurie, dar și o mare tristețe după accidentarea lui Emil Săndoi. El avea un precontract semnat în Franța, iar apoi a ratat și Campionatul Mondial din SUA", a spus Bondrea.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31