Eugen Trică: „Avem nevoie de Peluza Sud 97. Fotbalul fără spectatori este ca nunta fără lăutari!"

Ovidiu Dănănae va conduce sâmbătă, de la ora 14 00, de pe banca de rezerve FC Universitatea Craiova la meciul cu Poli.

trica bornescu

Știința a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea partidei cu Poli Timișoara, meci la care din păcate Eugen Trică nu va putea sta pe banca de rezerve după suspendarea primită, o etapă, de la finalul partidei cu Mioveni. Într-o conferință de presă „Jose„ și „Pepe" Bornescu au vorbit despre meciul împotriva formației lui Dan Alexa.

Ne așteaptă un alt joc important din play-off pe care trebuie să îl câștigăm. Vom întâlni o echipă de mare tradiție, iar Politehnica Timișoara are foarte mulți suporteri. Însă noi vom da totul pentru victorie, iar după cum le-am spus și la băieți noi trebuie să marcăm și dintr-o jumătate de ocazie. Ne lipsește doar golul, deoarece jocul a început să meargă. Băieții au scăptat de presiune după calificarea în play-off, iar sâmbătă trebuie să facem un joc bun și să câștigăm. Ați văzut și voi că Rapid a legat trei victorii și ne-a egalat la puncte. Acum câteva etape ei erau pe locul 11-12.

Pe bancă, la acest meci o să stea asistentul meu Ovidiu Dănănae, dar o să fie acolo și Robert Săceanu. Eu voi sta în tribune alături de managerul Mircea Bornescu. Băieții știu foarte bine ce vor avea de făcut pe teren. Normal că mi-aș dori să avem spectatori în tribune, iar noi avem nevoie de Peluza Sud 97. Fotbalul fără spectatori este ca nunta fără lăutari", au fost câteva dintre declarațiile lui Trică.

La rândul său, Mircea Bornescu a declarat că speră că Știința va obține toate cele trei puncte, dar a anunțat că și-a cumpărat și abonament pentru meciurile de pe „Oblemenco" din play-off.

bornescu

Ne dorim toate cele trei puncte, deoarece toate meciurile sunt importante. Toate echipele din acest play-off au șanse și niciun meci nu este ușor. Nu contează scorul, deoarece ați văzut și voi că se marchează în play-off destul de puțin. Vream doar cele trei puncte și să mergem apoi concentrați pentru următorul meci. Băieții s-au pregătit foarte bine și sper că vom câștiga.

Mi-am cumpărat și eu abonament și am foarte mulți prieteni și la București. Le-am spus și lor să își cumpere abonamente. Trebuie să fim cu toți lângă Universitatea Craiova și să le artăm la băieți că suntem cu ei. Îmi doresc să promovăm noi cu Rapidul. Fotbalul românesc are nevoie în Liga 1 de echipe cu tradiție și cu galerii foarte puternice. Însă cel mai imortant este ca noi Universitatea Craiova să promovăm", a spus Bornescu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
20:00 | Ovidiu
Duminică, 30 Ianuarie 2022
FC Universitatea vs FC Argeș
17:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 6 Februarie 2022
FCSB vs FC Universitatea
19:55 | Bucuresti