EXCLUSIV. Ce decizie a luat Ciucă. Veteranul Științei nu a jucat nici cu Hermannstadt 2!

Mădălin Ciucă a jucat foarte puțin în acest retur de campionat pentru FC Universitatea Craiova.

ciuca

Suporterii alb-albaștrilor nu l-au văzut în lotul de 18 pe Mădălin Ciucă nici la partida cu Hermannstadt 2, iar foarte mullți suporteri ai lui FCU se întreabă dacă veteranul oltenilor va mai continua de la vară în tricoul Științei. Însă chinuit de accidentări în această parte a doua a sezonului, dar suspendat și trei etape după incidentele cu Lincar, Ediție.ro a aflat că jucătorul în vârstă de 36 de ani al oltenilor este decis să pună punct activității de fotbalist.

Se pare că Mădălin Ciucă luase decizia retragerii din activitate, la sfârșitul acestui campionat, încă din iarnă, dar a sperat că își va putea ajuta echipa în retur, în tentativa de a promova în Liga 2.

Însă problemele medicale i-au tot dat bătăi de cap lui Ciucă în acest retur de campionat, iar el a fost mult prea puțin pe teren pentru FCU în meciurile din Liga 3. Însă este de urmărit dacă Ciucă va mai apărea totuși pe gazon câteva minute în ultimele două meciuri de campionat. Știința urmează să joace cu Domnești și Flacăra Moreni.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click