EXCLUSIV FOTO. Trică a condus primul antrenament. Ce fotbaliști sunt suspendați pentru meciul cu Farul!

Eugen Trică a condus primul antrenament după revenirea la FC Universitatea Craiova.

trica 15 martie

Eugen Trică și-a intrat imediat în rol după revenirea la FC Universitatea Craiova, iar lui "Jose" nu i-a trebuit niciun minut de reacomodare cu lotul alb-albaștrilor deoarece îi cunoaște pe foarte bine pe elevii săi. Și ca un amănunt în plus față de predecesorii săi, Trică și-a încălțat ghetele și a ajutat și el ca un fotbalist activ, deși are 44 de ani, la exercițiile din antrenament.

 fcu 15 martie

La rândul lor, jucătorii Științei îl cunosc pe Trică la fel de bine și s-au bucurat când l-au revăzut printre ei pe omul care i-a promovat fără nicio înfrângere în Liga 2. Spiritul de luptător al lui Trică, de pe timpul în care era fotbalist, s-a transmis imediat jucătorilor deoarece, orice ai spune și orice ai face, Eugen Trică este totuși Eugen Trică, iar vestiarul știe și simte acest lucru.

bornescu

La ședința de pregătire de pe Aripile a participat activ și Vali David, cel care se va ocupa din nou de pregătirea goalkeeperilor alb-albaștrilor. Nu în ultimul rând, Mircea Bornescu, noul manager al Științei, Robert Săceanu, directorul sportiv, dar și Adrian Mititelu jr au fost prezenți și ei la terenul de antrenament.

vali david 15

După o scurtă ședință ținută de "Jose"  pe teren, alb-albaștrii au început treaba. Ediție.ro vă informează că, din păcate, pentru partida cu Farul, Eugen Trică nu se poate baza pe Paramatti și Huyghebaert, cei doi fiind suspendați pentru cumulul de patru cartonașe galbene. Se speră totuși că, până la ora meciului cu Farul, staff-ul medical al Științei va reuși recuperarea lui Diallo, probleme medicale având în continuare și Stoenac. În schimb, Cacheiro a fost recuperat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 13 Aprilie 2021
AFK Csikszereda vs FC Universitatea
16:30 | Stadionul Municipal, Miercurea Ciuc
Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Dunărea Călăraşi vs FC Universitatea
11:00 | Stadionul "Ion Comșa", Calarași
FC Universitatea vs Dunărea Călăraşi
11:00