Ovidiu Stângă: „Nu am fost mulțumit de Răducanu. A fost o alegere neinspirată!"

Ovidiu Stângă: „Nu am fost mulțumit de Răducanu. A fost o alegere neinspirată!"

Ovidiu Stângă a fost foarte afectat la finalul partidei cu CS Mioveni.

210309 fcu mioveni raducanu

Tehnicianul Științei, Ovidiu Stângă, 48 de ani, a încercat să facă la finalul partidei cu CS Mioveni o scurtă analiză a meciului disputat pe Ion Oblemenco și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

„A venit o înfrângere dureroasă într-un moment nu prea plăcut pentru noi. Sper să învățăm ceva din ceea ce nu am realizat în acest meci și să abordăm celelate partide cu o altă atitudine. Nu pot să comentez prea multe despre faza golului și a loviturii de la 11 metri dictată împotriva noastră pentru că m-am aflat la nivelul solului, iar de acolo nu am văzut prea bine. Sunt oameni care se ocupă de asta și îi las pe ei să comenteze.

Dar trebuie să fim pregtiți și pentru astfel de momente, deoarece vor fi greșeli și de o parte, dar și de cealaltă parte. Nu pot eu să le controlez, nu pot să le gestionez. Nervii sunt întinși la maximum. Nu cred că FRF atacă echipa, deoarece dacă ne uităm pe joc nici noi nu am avut în joc ceea ce ne-am propus.

raducanu oblemenco

Sunt foarte supărat. Am venit la echipă și am găsit echipa pe primul loc și la patru puncte distanță, iar acum suntem la egalitate cu Poli Timișoara, care a venit din urmă și ne-a prins. Normal că sunt supărat. Eu sunt cel mai important transfer al iernii și nu este bine. Am încercat să impun o altă viziune față de fotbal, dar de la zi la zi merge mai greu. Poate că a fost și o presiune a stadionului Oblemenco, dar jucătorii valoroși în astfel de meciuri își arată adevărata valoare.

Suporterii au  fost minunați. Am văzut ce au făcut înainte de meci, cei au făcut acum la stadion, dar și la București. Au fost și sunt fantastici. Eu poate că sunt mult mai supărat ca ei. De mult nu am mai fost așa de supărat. Sper să am o noapte mai liniștită si să avem forța să trecem peste acest moment.

Promovarea nu este în pericol dacă ne uităm acum în clasament, dar dacă este să ne uităm pe joc, dacă analizăm fiecare fază pe care o abordăm, totul este posibil. Nu am fost mulțumit de Răducanu. A fost o alegere neinspirată, dar Răducanu a ieșit când încă eram în joc. Am reușit să marcăm, nu am luat gol cu Răducanu în teren. Diferența a făcut-o grupul, iar ei s-au mobilizat în momentele importante mai mult față de noi", a spus Stângă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31