EXCLUSIV.Popa: „Am vrut să continui meciul cu arcada spartă, dar când m-am ridicat am făcut comoție și am amețit!"

EXCLUSIV.Popa: „Am vrut să continui meciul cu arcada spartă, dar când m-am ridicat am făcut comoție și am amețit!"

Robert Popa s-a ales cu cinci copci la arcadă, după accidentarea suferită în partida cu Concordia.

210302 popa cusatura

Robert Popa, 17 ani, internaționalul formaței FC Universitatea Craiova este unul dintre cei mai promițători portari din fotbalul românesc. Modul în care luptă pe teren, pentru culorile Științei, până la sacrificu, l-a făcut pe goalkeeperul alb-albaștrilor să intre repede în inimile suporterilor Științei. Însă, în partida cu Concordia, bravul Popa chiar a vărsat sânge pentru FC Universitatea Craiova.

Goalkeeperul alb-albaștrilor nu a ezitat sub nicio formă să plonjeze la picioarele lui Deac, pentru a îl bloca pe acesta, în minutul 63, în momentul în care fotbalistul Chiajnei a scăpat singur cu portarul alb-albaștrilor. Însă lui Popa i-a fost spartă arcada, iar după ce i s-a încercat oprirea sângerării acesteia pe teren, a fost ulterior dus de urgență la Spitalul Universitar din București. Ediție.ro vă prezintă în exclusivitate o poză de pe patul de spital cu Popa, după ce medicii l-au cusut la arcadă, iar portarul Universității s-a ales cu cinci copci.

„Vreau să le mulțumesc din start tuturor suporterilor Științei pentru mesajele de încurajare. Vreau să îmi liniștesc și părinții pentru că după ce m-au văzut la televizor cu arcada plină de sânge s-au îngrijorat foarte tare și au încercat să dea cât mai repede de mine. Nu este ușor să îți vezi copilul plin de sânge. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din staff-ul Științei pentru tot ce au făcut pentru mine. Și celor din staff-ul tehnic, cel medical, dar și celor din conducere. Am ajuns la Craiova pe la ora 1 noaptea.

popa lovit deac

Am fost dus la spital. Iar acolo au fost cu mine kinetoterapeutul nostru Liviu, încă o persoană de la noi, dar a venit și directorul nostru sportiv Robert Săceanu. Le mulțumesc frumos pentru tot. Pentru mine este o mare onoare că apăr poarta în care s-a aflat la Universitatea Craiova și Cristi Neamțu, iar eu sunt sigur că dacă Cristi se afla în poarta Universității tot ca mine ar fi făcut. Nici el nu l-ar fi lăsat pe Deac să treacă.  Ăsta este riscul meseriei noastre, iar eu m-am gândit doar să îl opresc pe Deac să nu marcheze. Îmi doresc dint tot sufletul ca FC Universitatea Craiova să promoveze.

Eu am vrut să continui partida cu Concordia și cu arcada spartă, dar când m-am ridicat de pe gazon am făcut comoție și am amețit. Sunt convins că suporterii s-au gândit la accidentarea lui Cristi Neamțu, dar medicii mi-au spus că eu am avut noroc la lovitura pe care am primit-o în arcadă. Se putea întâmpla și mai grav, dar Dumnezeu a fost cu mine. M-au cusut și la arcadă și m-am ales cu cinci copci. O să urmeze o perioadă de recuperare și totul depinde doar de mine. Trebuie să văd când vor câdea ațele. Însă, vă spun sincer că îmi doresc să apăr cu Mioveni. Este primul nostru meci pe acest stadion, iar patronul nostru face sacrificii foarte mari pentru noi ca să jucăm pe această arenă. Trebuie să ducem FC Universitatea Craiova în Liga 1", a încheiat Popa.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31