Înfrângere pe final de meci. Sepsi-U Craiova, 1-0

Sepsi a învins Știința în minutul 89.

230721 sepsi fcu chitu 

Nicolae Dică a debutat pe banca Stiinței cu o înfrângere, însă, cu mai mult noroc și cu o mai mare concentrare, alb-albaștrii puteau pleca de la Sfântu Gheorghe cu un rezultat pozitiv.

Știința a mers în etapa a doua la Sepsi, după ce, în finala pentru play-off-ul campionatului trecut, covăsănenii le administraseră oltenilor un 4-0 fără niciun drept de apel. De această dată, FCU a început meciul mai organizat, iar în minutul 36 Bauza ar fi putut să deschidă scorul, dar mingea șutată de decarul alb-albaștrilor din poziție excelentă a trecut peste poartă.

Oltenii au sperat în continuare că vor scoate un rezultat pozitiv din acest meci, dar în minutul 45+2 Mascharenhas a primit direct cartonașul roșu după o intrare la Rodrighez.

230721 sepsi fcu mascarenhas

După pauză, Știința a făcut un pas în spate iar defensiva alb-albaștrilor a rezistat până în minutul 89, atunci când Rondon a reluat cu capul, din careul de 6 metri, mingea centrată din corner. În momentul respectiv, Sepsi se afla și ea în 10 jucatori de câmp, după eliminarea din minutul 74 a lui Matei.

230721 sepsi fcu durmen

FCU pleacă în cele din urmă fără niciun punct de la Sepsi și se pregătește acum pentru partida de vinerea viitoare cu U Cluj.

 

SEPSI: Niczuly – Dumitrescu, Bălaşa, Ciobotariu, Oteliţă – Păun, Matei, Rodriguez – Ştefănescu, Damaşcan, Safranko
REZERVE: D. Moldovan – Oroian, Aganovic, Junior, Alimi, Kallaku, Varga, Rondon, I.Gheorghe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCU CRAIOVA: Popa – Compagnucci, Paramatti, Henriques, Mascarenhas – Albu, Achim, Baeten, Bauza, van Durmen – Chiţu
REZERVE: Gurău – Sidibe, Blănuţă, Bahassa, Padula, Ciobanu, Pop, Kvakic, Negru
ANTRENOR: Nicolae Dică

STADION: „Sepsi Arena”


ARBITRU: Coza Ionuţ (Cernica – Ilfov), A1: Mitruţi Daniel (Craiova – Dolj), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti ), Arbitru VAR: Bîrsan Marcel (Bucureşti) Arbitru AVAR: Moldoveanu Cristian (Sfântu Gheorghe – Covasna)

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28