EXCLUSIV. Șelimbăr așteaptă meciul cu FCU. „Avem șansa să jucăm împotriva unei echipe de Liga 1"

EXCLUSIV. Șelimbăr așteaptă meciul cu FCU. „Avem șansa să jucăm împotriva unei echipe de Liga 1"

Eugen Beza, antrenorul ocupantei locului 9 din Liga 2 se așteaptă la un meci bun cu FC Universitatea Craiova.

compagno gol rapid 2

FC Universitatera Craiova va disputa vineri un meci de pregătire cu Selimbăr, iar Ediție.ro a stat e vorba cu antrenorul divizionarei secunde, cel care ne-a vorbit despre acest meci.

„Am perfectat acest meci amical încă de acum o lună. Noi ne-am reunit luni și sper să facem vineri un meci bun împotriva unei echipe din Liga 1. Pe noi ne încântă faptul că avem posibilitatea să ne măsurăm forțele cu o echipă de Liga 1. Ca orice om de fotbal m-am ultat și eu la meciurile din prima divizie și am văzut și câteva partide ale lui FCU.

Nu este ușor nimănui să facă repede o nouă echipă foarte bună cu atâția jucători străini, dar eu consider că domnul Napoli are experiența necesară pentru Liga 1 și o să vedeți că o să facă o echipă bună la Craiova. Noi vom încerca să le dăm celor de la FCU o replică cât mai bună în meciul amical. Avem și noi câțiva jucători noi la echipă, dar când vom fi gata cu actele o să îi anunțăm și public. Ei sunt deja la noi la antrenamente, dar momentan nu vă pot spune numele acestora", a încheiat Beza.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31