Adrian Mutu nu a uitat de FC Universitatea Craiova: „Mi-a lipsit norocul!"

Adrian Mutu a vorbit la Gsptv Live de experiența de la FC Universitatea Craiova.  

210917 mutu conferinta

Adrian Mutu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Adrian Mititelu și fiul acestuia, dar și acum crede că putea să facă mult mai mult în Bănie, dacă ar fi avut mai mult noroc. Fostul mare internațional a dezvăluit că s-a despărțit în relații bune de familia Mititelu și că patronul celor de la FCU nu i-a impus niciodată jucători în echipă.

Din punctul meu de vedere, experiența la Craiova a fost bună. Am depus o muncă importantă. Am avut și ghinion. Puteam avea 5-7 puncte în plus. E o lecție din care am învățat. Am avut un început foarte bun de campionat, dar probabil că lipsa de omogenitate a făcut să nu avem mai multe puncte în plus. Având în vedere cum se exprima echipa, pot spune că a fost o perioadă bună. Mi-a lipsit norocul. Asta ar fi schimbat multe.

Atunci când vorbești cu un patron nu-l poți împiedica din a-și exprima părerea legată de echipa lui, evoluții sau primul 11. Asta nu poți să interzici. Știi cum e, e echipa lui și vrea să câștige. Am trecut prin lucruri de acest gen, dar nu mi-a impus ceva. Cum am reacționat? Ca un profesionist, cu argumente. Mi-am argumantat alegerile și am fost lăsat să fac ceea ce doresc eu.

210612 antrenament mutu

A fost o relație corectă cu ambii, cu Adrian Mititelu și Adiță jr. Și despărțirea a fost corectă. Nu am avut nicio problemă. Am insistat pentru un atacant, dar nu am găsit. Când îl găsisem, l-am pierdut, pentru că a plecat la altă echipă. Trebuia să insist mai mult pentru aducerea unui marcator. Dacă nu ai un jucător să îți dea peste 10 goluri e greu să ai rezultate. Ne-a lipsit un golgeter", a încheiat Mutu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
00:00 | Constanța