EXCLUSIV. Vești bune din Bănie. Diallo se antrenează normal, iar Trică nu mai are niciun accidentat!

EXCLUSIV. Vești bune din Bănie. Diallo se antrenează normal, iar Trică nu mai are niciun accidentat!

Eugen Trică are tot lotul valid la dispoziție pentru partida cu Dinamo.

210911 Arges FCU Diallo

Alb-albaștrii au susținut marți, cu începere de la ora 15:30 o sedință de pregătire, iar Eugen Trică l-a avut la dispoziție și pe fundașul central francez, Bradley Diallo. Acesta s-a antrenat normal după accidentarea suferită în partida cu Rapid, iar o perioadă a fost și la un consult medical în Belgia. Astfel că, Eugen Trică nu mai are acum în lot niciun jucător accidentat.

Însă, cu FC Universitatea Craiova nu se mai antrenează Gremsl, Bagayoko, Vieira și Machado, fotbaliști care oricum nu mai au posibilitatea să joace în niciun meci oficial pentru Știința, după ce au fost retrași de pe listă. Cei patru jucători se pregătesc separat de echipa alb-albaștrilor din Bănie, Dănănae și Vasilică avînd grijă prin rotație de antrenamentele acestora.

În următoarea etapă, Știința va întâlni în deplasare Dinamo, vineri, cu începere de la ora 20:30, iar elevii lui Eugen Trică sunt deciși să obțină victoria și în acest meci, după ce în turul campionatului alb-albaștrii au câștigat cu scorul de 1-0, gol reușit de Vieira.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31