EXCLUSIV. Biletele pentru meciul cu CSU au fost scoase la vânzare. Fanii Științei au luat magazinul clubului „cu asalt"

Suporterii lui FC Universitatea Craiova s-au îngămădit pentru a prinde un bilet la meciul cu CSU.

211002 coada aglomeratie magazin

Dacă nu erau restricțiile impuse din cauza pandemiei, în mod sigur nici măcar un stadion de 100.000 de locuri nu era de ajuns pentru suporterii lui FC Universitatea Craiova. Ziua adevărului a sosit, iar fanii Științei vor să asiste în număr cât mai mare la meciul împotriva celelaltei echipe din Craiova. Însă, din păcate conducerea alb-albaștrilor a fost nevoită să scoată la vânzare pentru acest meci din cauza restricțiilor doar 30 la sută din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco„

Astfel, spre vânzare s-au scos începând de azi, ora 14:00, doar un număr de 9.210 bilete. Iar suporterii formației FC Universitatea Craiova s-au trezit încă de la priemele orele dimineții de sâmbătă pentru a merge la sediul clubului alb-albaștrilor, acolo unde s-au îngrămădit la cozi în vederea achiziționării de bilete. Totodată, tichete de intrare la meciul cu CSU se pot găsi și la ghereta de la stadionul "Ion Oblemenco".

Detaliile sunt publicate pe contul oficial de Facebook al clubului:

"Cumpără bilet pentru două meciuri!
Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete-pachet pentru următoarele două meciuri cu spectatori, disputate în Complexul Sportiv Craiova.
Iată care sunt prețurile:
Peluza Sud – 20 lei
Tribuna II – 40 lei
Tribuna I –  60 lei
Tribuna VIP – 160 lei
Primul meci se va disputa duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 11.
Meciul cu numărul 2 din acest pachet va fi următoarea partidă disputată pe teren propriu, cu spectatori, pe stadionul din Bănie. Vom comunica ulterior detalii cu privire la eventualele modificări survenite în derularea celui de–al doilea meci (schimbarea gazonului/incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-COV-2)
Biletul-pachet pentru cele două meciuri va fi disponibil momentan la Magazinul Oficial al clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente.
FOARTE IMPORTANT: Se va păstra biletul pentru accesul la ambele meciuri."

Peluza Sud 97 a dezvăluit deja că pentru acest meci se va organiza un spectacol grandios și sunt așteptați cât mai mulți suporteri ai Științei în locul unde va lua lor galeria alb-albaștrilor, urmând ca apoi cei care nu mai prind locuri să se mute și la Tribuna 2 și Tribuna 1. Dar până atunci, ultrașii din Peluza Sud 97 și-au anunțat prezența și la antrenamentul Științei de sâmbătă seară, pentru a-i mobiliza și mai bine pe jucătorii lui Adi Mutu în vederea meciului cu CSU.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28