EXCLUSIV. Prepeliță: „O să fie un meci de care pe care. Eu nu am jucat pentru cealaltă echipă din Bănie!"

Andrei Prepeliță este convins că o să se dispute un meci frumos între FC Argeș și FC Universitatea Craiova.

prepe

Sâmbătă, de la ora 18:00, FC Argeș și FC Universitatea Craiova se vor întîlni din nou după foarte mulți ani într-un meci de Liga 1. Ediție.ro a stat de vorbă cu fostul fotbalist al Științei, actualmente antrenor principal la FC Argeș, Andrei Prepeliță. Acesta consideră că meciul o să fie unul foarte frumos și este convins că Adrian Mutu o să fie primit foarte bine în Trivale de tot stadionul.

Se întâlnesc două echipe care nu au nevoie de niciun fel de prezentare pentru mine. Eu am fost crescut de FC Argeș, aici am debutat în Liga 1, iar vizavi de FC Universitatea Craiova toată lumea știe că eu, așa cum am mai spus, nu am jucat niciodată la cealaltă echipă din Craiova. Eu am jucat în fața Peluzei Sud 97, iar asta spune totul în legătură cu poziția mea în războiul dintre celor două echipe din Bănie.

prepelita

Sunt convins că băieții din Peluza Sud 97 vor veni în număr mare la meci, îi salut pe această cale, dar eu sunt profesionist și îmi fac acum treaba la echipa unde lucrez. Sunt sigur că și suporterii lui FC Argeș vor veni în număr mare la stadion, iar celor două galerii vor face o atmosferă foarte frumoasă. Totodată, sunt convins că Adrian Mutu o să fie foarte bine primit în Trivale, aici unde el este acasă. Toată lumea știe cât de iubit este Adi Mutu, deoarece el este piteștean și a debutat în fotbalul mare tot ca mine la FC Argeș. Toată lumea știe ce a însemnant Adi Mutu pentru România și pentru FC Argeș.

FC Universitatea este mult schimbată față de Liga 2. Au mai rămas doar puțini jucători din sezonul trecut. Noi am mai jucat un meci amical la începutul acestui an, dar atunci altele erau datele problemei și cam alți jucători se aflau pe teren. Adi Mutu este un tip de antrenor care îi place ca băieții lui să aibă posesia, iar noi vom încerca să nu le dăm această posibilitate. O să fie un meci de care pe care. Din fericire pentru mine eu nu am nicio problemă de lot", a spus Prepeliță.

210823 Mioveni FCU 04 echipa banner neamtu

Lotul lui FC Universitatea Craiova pentru partida cu FC Argeș

Portari: Sorin Mogoșanu, Robert Popa

Fundași: Radu Negru, Lorenzo Paramatti, Dominic Kovacic, Bredly Diallo, Marko Gajic, Jeremey Huyghebaert, Sorin Bușu

Mijlocași: Alex Raicea, Dragoș Albu, Vlad Pop, William Baeten, Van Drumen, Francois Marquet, Sekou Sidibe

Atacanți: Claudiu Bălan, Andrea Compagno, Terell Ondaan, Hugo Vieira

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape