EXCLUSIV. Care sunt situațiile medicale ale lui Dragoș Albu și Juan Bauza!

Dragoș Albu a cerut schimbarea pe finalul partidei cu Georgia, după ce a auzat niște probleme medicale.

pop albu

După mai bine de 10 ani FC Universitatea Craiova a început să dea din nou jucători către loturile naționale. De această dată Dragoș Albu și Vlad Pop au fost selecționați de Florin Bratu la naționala U 21.

Căpitanul Științei a și fost titular în partida cu Georgia și a stat pe teren până în minutul 82. atunci când a fost înlocuit cu Vlad Pop. Însă ,Albu a fost cel care a solicitat schimbarea sa de pe teren, deoarece a acuzat niște probleme medicale. Dar, după ce a revenit în Bănie se pare că accidentarea nu este atât de gravă. iar Albu ar fi suferit doar o contractură musculară. Miercuri, Albu a efectuat doar o alergare ușoară, dar joi acesta este programat la un ecograf pentru a efectua un set de analize ca să se asigure că nu este nimic grav, așa cum s-a constatat la sosirea sa în Craiova.

La rândul său, Juan Bauza a reînceput antrenamentele normale alături de colegii săi, însă doar în parte. În momentul în care echipa efectuează antrenamente mai grele, Bauza se antrenează separat, deoarece mai resimte unele dureri la gleznă, iar Adi Mutu vrea să îl protejeze.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape