Marquet, remarcatul alb-albaștrilor la meciul său de debut în tricoul Științei!

FC Universitatea Craiova a terminat la egalitate partida amicală cu Academica Clinceni, scor 1-1, după 100 de minute de joc.

poza buna

Adi Mutu a avut în sfârșit posibilitatea să îl vadă la lucru într-un meci pe jucătorul pe care fanii Științei îl așteaptă cât mai repede pe teren, Francois Marquet.

Profitând de pauza de campionat, cea care a avut loc cu ocazia meciurilor echipelor naționale, FC Universitatea Craiova s-a deplasat la Clinceni, acolo unde gruparea din Bănie a disputat un meci de verificare cu Academica.

Partida s-a despășurat pe durata a 100 de minute, 50 de minute repriza, iar la final , după ce jocul a fost 1-1, cei doi tehnicieni au decis să se treacă și la executarea loviturilor departajare, iar Academica s-a impus cu 5-4. Pentru Știința au marcat Bălan, Raicea, Huyghebaert, Andreea Compagno, iar din păcate Radu Negru a fost cel care a ratat ultimul penalty pentru gruparea din Bănie.

În timpul celor 100 de minute de joc pentru Știința a deschis scorul Sidibe, min 41.

Pentru jocul de la Clinceni, Adi Mutu a ales să înceapă în următoarea formulă, 4-3-3 Popa -Bagayoko, Paramatti, Gajic, Bușu - Baeten,Van Durmen, Marquet - Ondaan, Vieira, Sidibe și a decis să termine în partea a doua în sistemul 4-4-2 - Gremsl - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Raicea, Van Durmen, Marquet, Blidar - Bălan, Compagno. 

Ediție.ro vă informează că Francois Marquet a fost unul dintre remarcații alb-albaștrilor, jucătorul belgian ieșind în evidență prin acuratețea acțiunilor sale, dar și prin faptul că poate să fie la orice oră coordonatorul de joc al Științei, cel care i-a lipsit lui FCU în ultimii ani. Marquet și Van Durmen au fost ținuți pe teren pe toată durata celor 100 de minute de joc.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape