Adi Mutu: „Am sete de performanță, iar eu voi da totul pentru Universitatea Craiova!"

Adrian Mutu a susținut prima conferință în calitate de antrenor principal al Științei.

210602 mutu mititelu jr 02

Adrian Mutu a fost însoțit la conferința de presă, cea care s-a desfășurat la stadionul Ion Oblemenco,  de patronul Adrian Mititelu jr, team-managerul Mircea Bornescu și directorul general al Științei, Marcel Pușcaș. Noul antrenor al alb-albaștrilor a vorbit despre planurile sale de viitor de la Universitatea.

 „Nu am venit aici ca să fiu lingușitor, nu mă implic în acest scandal local. Eu am venit antrenor la Universitatea Craiova, atât! Sunt un antrenor profesionist, vreau să fie o atmosferă de fair-play, sper să fie bine pentru toată lumea. Știu câtă pasiune au fanii pentru Universitatea Craiova, sper să susțină echipa iar noi să-i răsplătim prin rezultate. Sperăm să aducem jucătorii și pe 12 iunie, când ne vom reuni, vom da drumul convinși de forța noastră și de ce putem realiza. Eu nu am impus niciodată limite, trebuie să luăm meci cu meci iar la final să vedem unde ne vom clasa.

210602 mutu 01

Nu avem un obiectiv anume, pentru că nu avem limite. La finalul sezonului vom avea de câștigat și ne vom afla într-o poziție avantajoasă. Sunt multe discuții, dar eu și echipa mea vom vorbi mai puțin și vom munci mult. Mulțumesc, Adi, mulțumesc familiei Mititelu și sper să-i răsplătesc cu rezultate. Obiectivele există, dar sunt de bucătărie internă. Nu am venit de complezență, vreau ca rezultatele mele să vorbească pentru mine. De ce am ales și ce m-a convins? Ambiția și setea de performanță. Tot ce am făcut în viața mea a depins de mine, nu de partea financiară. Sunt antrenor tânăr, vrem să creștem împreună.

Familia Mititelu știe ce trebuie să facă pentru a obține performanță. Trebuie să parcurgem niște pasi, trebuie să facem ceva sustenabil, dacă vrem să dureze foarte mult e nevoie de răbdare. Să nu credeți acum că vom lua titlul în primul an. Am fost primit cu căldură de toată lumea, dar recunosc că în calitate de antrenor nu am mai fost primit pe nicăieri ca aici.

Am vizitat și baza de pregătire pe care o construiește acum domnul Mititelu și vă rog să mă credeți că nu am văzut așa ceva în Europa. Vreau să văd îi văd și eu pe băieții mei la antrenamente, iar apoi vom discuta mai multe. Mă bucur că voi lucra la Universitatea cu domnul Pușcaș, cu Mircea Bornescu am jucat împreună, iar cu Adiță Mititelu voi avea o relație foarte bună. Îi mulțumesc domnului Adrian Mititelu pentru încrederea acordată și de mâine voi începe treaba.”, a spus Mutu.

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani