Adrian Mititelu jr: „Vor veni între 8-10 jucători. În următoarea săptămână vom închide cu 4 dintre ei!"

Adrian Mititelu jr a vorbit despre campania de transferuri a Științei.

adrian mititelu jr 2

Adrian Mutu a semnat în urmă cu câteva zile un contract pe doi ani cu FC Universitatea Craiova, iar conducerea alb-albaștrilor împreună cu noul antrenor lucrează deja la campania le achiziții pentru sezonul din Liga 1. Patronul leilor din Bănie, Adrian Mititelu jr, 24 de ani, a vorbit despre planurile de viitor ale Științei.

"Suntem în discuție cu mulți jucători. N-am negociat cu Albentosa, e eronat ce s-a vorbit în presă. Aș prefera să nu dezvălui cu cine negociez. În România, oricum se fac licitații zilnic. Dacă faci ofertă cuiva, se duc cu oferta respectivă la alte cluburi și nu ne convine această abordare. Înainte de reunire, care va fi pe 12 iunie, vom face publică toată campania de achiziții. Vor veni jucători în probe, în cantonament. Vor veni între 8 și 10 jucători. Dacă mai apar jucători buni pe parcurs, vom încerca să-i luăm.

adrian mititelu jr

 Încă de la negocierile cu Adrian Mutu, am vorbit cu el zilnic despre jucători. Politica clubului e să ne bazăm pe jucători cu experiență. Ne dorim și să creștem jucători, avem academia noastră, care va da roade peste 2-3 ani. Eu cred că în Liga 1 îți trebuie jucători cu experiență și 2-3 tineri în primul 11, care să crească pe lângă. Vom încerca să semnăm jucători din primele ligi ale Europei, din Belgia, din Italia. În următoarea săptămână, vom închide cu patru dintre ei.

 

Eu zic că o să vină numai jucători importanți, cu experiență, care au jucat la nivelul primelor ligi din Europa. Da, mulți străini. Dacă eu spun acum că-l vreau pe Ronaldo Deaconu, se va cere de două ori mai mult pentru el", a spus Adrian Mititelu Jr., la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani