Soțul solistei de muzică populară Marcela Fota a decedat la numai 47 de ani

Soțul interpretei de muzică populară, Marcela Fota, a decedat, luni după-amiază, după ce a suferit un infarct.

marcela fota

Acesta se afla în incinta unui birou de copiat acte din Craiova și i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă a fost declarat decesul bărbatului.

"În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul ca unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.
Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul său, în februarie, anul trecut, după 13 ani de relație. Aceștia au împreună un băiețel.

Ultimele știri