Șase spitalizați după un scandal la Bratovoiești

Polițiștii au găsit şi ridicat și un pistol de tip „airsoft”, neletal.

politia nu treceti

Polițiștii din Dolj au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri și alte violențe, precum și pentru folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, după ce șase persoane au ajuns la spital duminică noaptea, în urma unui conflict spontan în fața unui bar din Bratovoești.

Poliția Dolj a transmis că în timpul nopții de duminică spre luni, poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi că în fața unui bar din localitatea Bratovoeşti mai multe persoane se bat. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că după ce au consumat alcool, mai mulţi bărbaţi, cu vârste între 19 și 59 de ani, s-au încăierat, iar în urma violențelor, șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei știri, patru dintre persoanele implicate în scandal sunt audiate la Serviciul de Investigaţii Criminale. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

sursa: Mediafax

X

Right Click

No right click