Doljeni reţinuţi pentru tâlhărie calificată

Doi tineri, în vârstă de 19 și 20 de ani, din Coțofenii din Dos, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost reţinuţi, duminică, în urma unor percheziţii domiciliare. 

catuse1

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 29 septembrie, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se deplasa pe Bulevardul Dacia, a fost acostată de persoană necunoscută, care a îmbrâncit-o, smulgându-i geanta în care se aflau suma de 120 de lei, actele de identitate și cheile de la locuință și autoturism.

În urma cercetărilor s-a stabilit că doi tineri, de 19 și 20 de ani, din Coţofenii din Dos, au fost implicați în comiterea faptei respective.

"Astfel, în cursul zilei de ieri, 18 octombrie, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au efectuat două percheziții domiciliare în comuna Coțofenii din Dos, la locuințele a doi tineri de 19 și 20 de ani, din localitate. În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore persoanele în cauză, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată", a declarat purtătorul de cuvânr al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.