Femeie din Bulgaria, proprietara rucsacului găsit pe o stradă din Calafat

Rucsacul găsit pe o stradă din Calafat, de către un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitate, a ajuns la proprietar, marți seară. 

Bărbatul care a găsit rucsacul foto

O femeie din Bulgaria s-a prezentat la Poliția de Frontieră Calafat, anunțând că și-a pierdut bunul. Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Calafat unde i-a fost înapoiat rucsacul.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de către polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat cu privire la faptul că la sediul sectorului s-a prezentat femeie de cetățenie bulgară care a relatat faptul că a pierdut un rucsac în localitatea Calafat. Femeia a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Calafat unde i-a fost restituit rucsacul cu bunurile pierdute. Aceasta a fost plăcut surprinsă să constate faptul că rucsacul se afla deja în posesia polițiștilor, că urmare a gestului demn de luat ca exemplu al bărbatului de 49 de ani, care l-a găsit”, informează IPJ Dolj.

Bunul respectiv a fost găsit, ieri, de către bărbat, pe o stradă din localitate. Acesta l-a predat polițiștilor din Calafat.