Bărbat acuzat de furt, prins la scurt timp cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brașov, a fost prins, luni, cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber, imediat după ce a furat o pereche de ghete dintr-un magazin situat pe strada Petre Ispirescu din Craiova.   

Masina politie

Cel care l-a observat pe bărbatul, despre care existau suspiciuni că ar fi furat produse dintr-un magazin, este polițistul aflat în timpul liber.

Acesta l-a urmărit pe mai multe străzi din apropiere, cerând sprijinul unui echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Craiova.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și cu sprijinul polițiștului aflat în timpul liber l-au prins și condus la sediul poliției pentru audieri, pe bărbatul respectiv. În urma verificărilor, cel în cauză a fost identificat în persoana unui bărbat de 45 de ani, din Brașov, stabilindu-se faptul că acesta, în jurul orelor 17:45, ar fi sustras o pereche de ghete în incinta unei societăți comerciale din Craiova. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzătoare.