Un gorjean a murit strivit de tavanul unei case la care lucra

Un bărbat de 31 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, județul Gorj, a murit, miercuri seara, după ce tavanul de beton al casei la care lucra s-a prăbușit peste el. 

pompieri

Pompierii din cadrul ISU Gorj au intervenit, miercuri, pe strada Pieții, din Târgu-Cărbunești, unde s-a prăbușit tavanul unei case, după ce tânărul care lucra acolo ar fi demolat zidul de susținere al clădirii.

“Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o placă de beton, căzută peste o persoană de sex masculin, pe strada Pieții, din orașul Târgu-Cărbunești. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un container multirisc și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Din pacate, medicii sosiți la fata locului au constatat decesul barbatului în vârstă de 31 de ani. Pompierii militari au facut tot ce a fost omenește posibil pentru a-l salva pe barbat dar, din pacate, prezenta leziuni incompatibile cu viata”, avea să declare Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul și pentru a stabili dacă cineva se face vinovat de producerea tragediei.

 

X

Right Click

No right click