Doi tineri din Craiova au fost reținuți după ce au furat mai multe biciclete și mașini

Doi tineri în vârstă de 18 ani, din Craiova, au fost reținuți, joi, fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Catuse 938x535 752x535

Potrivit IPJ Dolj, pe data de 17 iulie, cei doi tineri au furat două biciclete, din uscătoria unui bloc de pe strada Lămâiței, din Craiova.

Totodată, în data de 2 august, prin forțarea ușii de acces, au mai furat alte două biciclete din uscătoria unui bloc situat pe Bulevardul Dacia.

De asemenea, aceștia, în ziua de 1 august, au fost prinși în flagrant de poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Melinești după ce ar fi sustras un autoturism din zona Gării de Nord Craiova, care aparține unei femei de 50 de ani, din localitate.

Polițiștii au stabilit că unul dintre tineri, cel care conducea autoturismul, nu deține permis de conducere, fiind astfel întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Tinerii ar mai fi sustras și în noaptea de 2/3 august o autoutilitară care era parcată pe strada Popoveni, care ulterior a fost găsită abandonată, tot în Craiova. Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.