Bătrâne din Ostroveni, jefuite în timpul nopţii. Doi tineri au fost reţinuţi

Doi tineri, în vârstă de 17 și respectiv 20 de ani, din Ostroveni, judeţul Dolj, au fost reţinuţi, joi, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii tâlhărie calificată.

Catuse 938x535 752x535

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în  noaptea de 16 spre 17 iunie,  persoane necunoscute au intrat în casele a două femei, de 82 şi respectiv 84 de ani, din Ostroveni, şi le-au ameninţat pentru a obţine de la ele banii pe care îi aveau.

Din cercetările făcute, a rezultat că este vorba despre doi tineri care în nopatea resptivă, în jurul orelor 00.30, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani, din Ostroveni. Aceştia au bătut-o şi au ameninţat-o pentru a-i lua banii, dar nu le-a ieşit planul.

Cei doi au intrat în locuinţa altei vârstnice, unde prin aceeaşi metodă, au reşit să obţină 300 de lei.

"În aceeaşi noapte, în jurul orei 1.00, cei doi tineri ar fi pătruns în locuinţa unei alte femei de 84 de ani, din Ostroveni şi prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări au sustras 300 de lei", informează IPJ Dolj.

Tinerii au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de tâlharie calificata, urmând ca cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.