Trafic blocat în PTF Calafat, un TIR s-a răsturnat

Un TIR încărcat cu jucării s-a răsturnat în zona liberă, între Bulgaria şi România. Camionul a luat foc, însă incendiul a fost stins în scurt timp. Pe sensul de intrare în România, traficul este blocat de la ora 19.55.

PTF Calafat PF

Traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin este blocat după ce un TIR încărcat cu jucării şi materiale plastice s-a răsturnat înainte de a intra în ţara noastră. Accidentul s-a produs la 500 de metri de piciorul podului Calafat-Vidin şi, deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat. Sute de cutii cu marfă s-au împrăştiat pe pe calea ferată, la 500 de metri de piciorul podului Calafat -Vidin, ce desparte cele două sensuri de mers.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Calafat, din cauza scurgerilor de carburant,autocamionul a luat foc, însă a fost stins la scurt timp. Şoferul TIR-ului, un cetăţean turc, a primit îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este bună.

La ora 19.55, traficul transfrontalier a fost oprit până va fi eliberat drumul. Zeci de camioane aşteaptă acum să ajungă în vamă pentru a intra în România.

(sursa: Mediafax)

X

Right Click

No right click