Cinci rețineri după bătaia în trafic, de marți, din Craiovița Nouă

Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, au fost reținuți, astăzi, după ce marți după-amiază au oprit o mașină, în cartierul Craiovița Nouă, și au lovit trei tineri care se aflau în interior, distrugând și autoturismul. Cei cinci bărbați sunt acuzați de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

gratii

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că, în ziua de 2 iunie, cei cinci craioveni ar fi oprit în trafic un autoturism în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova, pe care i-ar fi agresat fizic, provocând totodată distrugeri mașinii.

Polițiștii au efectaut și patru percheziții domiciliare, luând din locuințele suspecților obiectele contondente pe care le-au folosit să lovească mașina și pe cei trei tineri.

De asemenea, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente care ar fi fost folosite la comiterea faptelor. Astfel, în baza probatoriului administrat în cadrul dosarului penal, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi participat la altercaţia din data de 2 iunie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.