Din izolare, în carantină pentru că nu au stat acasă

Nu este zi în care polițiștii doljeni să nu depisteze persoane care ar trebui să respecte măsura izolării la domiciliu, dar care nu o fac. Astfel, ieri, șase doljeni care au părăsit locuința au fost plasați în carantină insituţionalizată și amendați. 

200325 filtru politie 02

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, ieri, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

Astfel, poliţiştii doljeni au verificat peste 3.500 de persoane şi aproximativ 70 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

În urma activităţilor de verificare a persoanelor faţă de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, poliţiştii doljeni au identificat șase persoane care au părăsit locuinţa, deşi se aflau în izolare. Persoanele în cauză au fost plasate în carantină insituţionalizată şi au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020”, anunță autoritățile doljene.

 
X

Right Click

No right click