Copil de 5 ani, lovit de maşină, la Terpeziţa

Un copil în vârstă de cinci ani, din localitatea doljeană Terpeziţa, a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce stătea pe o bancă. 

ambulanta poza buna si poza 63735200

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 54 de ani, din comuna Terpezița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, ar fi pierdut controlul direcției de mers la efectuarea virajului la dreapta de pe un pod și a accidentat un minor, de cinci ani care se afla pe o bancă.

Şoferul a fugit de la locul producerii evenimentului, dar a fost găsit. Poliţiştii au depistat că avea permisul de conducere anulat.

"În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoara a minorului, care a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit ca cel în cauză are permisul de conducere anulat", informează reprezentanţii IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autovehicul fără permis.

X

Right Click

No right click