A fugit de polițiști știind că avea plăcuțele de înmatriculare expirate

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Dolj, s-a ales cu dosar penal după ce, duminică, a fost depistat că se afla la volanul unei mașini cu plăcuțe de înmatriculare provizorii care nu mai erau valabile. Acesta a fugit de polițiști, crezând că va scăpa. 

masina politiei

Potrivit IPJ Dolj, ieri, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus prin Craiova.

Întrucât conducătorul autoturismului a continuat deplasarea, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, iar după aproximativ 150 de metri, cel în cauză a abandonat autoturismul și a fugit.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a  stabilit că la volan s-ar fi aflat un bărbat, de 34 de ani, care conducea un autoturism avand plăcuțele de înmatriculare provizorie expirate. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru. 

X

Right Click

No right click