Jandarmii au salvat doi oameni dintr-un incendiu

De ziua Jandarmeriei Române, mai mulţi jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova s-au luptat cu mâinile goale şi un stingător de maşină pentru a salva, dintr-un incendiu, doi oameni cuprinşi de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

jandarm

Un echipaj de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, în timp ce patrula, vineri seara, în zona centrală a orașului, a văzut un incendiu într-un fost magazin din zonă. Când s-au apropiat, jandarmii au zărit, printre flăcări, un om. Imediat, oamenii legii au sărit din maşina în care se aflau şi au intrat în clădirea cuprinsă de foc unde au mai găsit un alt bărbat cu hainele arzând.

Pe imaginile surprinse de camera video din dotarea echipajului, se vede cum oamenii legii, folosind un extinctor, reuşesc să stingă focul şi să rupă hainele arse ale omului, acordându-i primul ajutor bărbatului rănit până la sosirea pompierilor.

„În data de 3 aprilie în jurul orei 22:30, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și liniștii publice s-au autosesizat, cu privire la producerea unui incendiu în zona Pieței Vechi din municipiul Craiova. Echipajul ajuns la fața locului, a constat că într-unul dintre spațiile comerciale, se aflau două persoane în stare de inconștineță, una dintre acestea fiind cuprinsă de flăcări. În consecință, membrii echipajului de jandarmi, au intervenit pentru salvarea vieții persoanei, folosind stingătorul de incediu aflat în dotarea autoturismului de serviciu și reușind astfel să stingă articolele vestimentare.”, anunţă reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, persoanele surprinse de flăcări în clădirea unui fost magazin, erau doi oameni ai străzii. Pompierii au stins incendiul, iar cele două persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

X

Right Click

No right click