Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a decedat într-un accident rutier

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei neadaptate.

razvan ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

„A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Debut timpuriu, viață tumultuoasă

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost un personaj controversat, fiind celebru atât pentru colecțiile sale, cât și pentru viața personală.

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, participa alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziția internațională de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viața publică, fiind plecat din țară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood și Zara.

Tot în 2010, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

În ultimii ani, Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului "Bravo, ai stil!" difuzat de Kanal D.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Răzvan Ciobanu și-a făcut publică orientarea homosexuală, dar a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

sursa: Mediafax

X

Right Click

No right click