Craioveanul care și-a abandonat mașina cu un copil în ea, prins după cinci zile

Tânărul din Craiova, care în seara zilei de 21 februarie a gonit pe mai multe străzi, după care și-a abandonat mașina știind că nu are permis de conducere, a fost reținut.

200226 urmarit

Craioveanul a fost prins, ieri seară, în aeroportul din București, în timp ce voia să plece spre Anglia.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul în vârstă de 30 de ani a condus un autoturism pe mai multe străzi din localitate, deși avea permisul anulat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.La momentul respectiv, polițiștii de la rutieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a autoturismului pe care cel în cauză îl conducea, însă, întrucât acesta nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea sa.Autoturismul a fost apoi abandonat de bărbat, acesta fugind pentru a-și asigura scăparea.

„Polițiștii au demarat imediat cercetările, iar în urma datelor obținute bărbatul a fost identificat, pe numele său fiind emis un mandat de aducere. Astfel, în urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, cel în cauză a fost depistat cu sprijinul polițiștilor de frontieră, în timp ce se afla într-un aeroport din București și încerca să părăsească țara, având destinație Anglia”, menționează reprezentanții IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut, adus în Craiova și urmează să ajungă în fața instanței cu măsurile ce se impun în acest caz, mai anunță IPJ Dolj.