Autobuz cu pasageri, implicat într-un accident provocat de un șofer beat. Două victime, la spital

Un accident cu victime a avut loc, astăzi, în jurul orei 13.00, în zona Pieței Chiriac. Victimele sunt din Craiova.

accident piata chiriac

Un autobuz cu pasageri a fost implicat într-un eveniment rutier, provocat de un șofer care nu a păstrat distanța corespunzătoare între autoturisme. Din informațiile transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, este vorba de un bărbat de 47 de ani, din Craiova, care circula pe strada Caracal  și nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare fata de autoturismul din fata sa, pe care l-a lovit din spate.

”Mașina respectivă a lovit apoi un autobuz care circula in fata sa. Au rezultat 2 victime, 2 femei de 41 și 51 de ani, ambele din autoturismul lovit din spate, care apoi a fost proiectat în autobuz”, transmite IPJ Dolj.

Victimele erau conștiente și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

foto - INFO TRAFIC CRAIOVA SI DOLJ