O mamă a dispărut împreună cu fetița ei

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Craiova, și fiica ei în vârstă 1 an și 5 luni sunt căutate de poliţişti după ce soțul femeii le-a dat dispărute, joi după amiaza.

disparuta 200116

"Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 34 de ani cu privirela faptul că, în cursul acestei zilei, soţia sa, Popescu Maria Cerasela, de 24 de ani, aplecat voluntar de la domiciliul comun din Craiova, împreună cu fiica lor minoră,Popescu Sofia Mihaela Oana, în vârstă de 1 an şi 5 luni, fără să mai revină", anunță IPJ Dolj.

La momentul plecării, femeia purta o geacă de culoare roz, iar în picioare avea pantofi sport albi, având aplicate ținte negre. De asemenea, fiica sa era îmbrăcată cu o geacă albă cu imprimeu floral.

disparuta 200116 01

Semnalmente Maria Cerasela Popescu- înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m,greutate 60 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, față rotundă, nas drept, buze subțiri,iar ca semne particulare are degetul mic de la mâna dreaptă amputat de la jumatate,precum si o cicatrice ca urmare a unei operaţii de cezariană;

Sofia Mihaela Ioana - înălțime aproximativ 0,70 m, greutate 13 kg, păr șaten,tuns scurt, față rotundă, ochi căprui, nas drept, buze subțiri, fara alte semne particulare.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic deurgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.