Tânăra grav rănită în accidentul de pe pasajul suprateran a murit la spital

Tânăra în vârstă de 25 de ani, din Siliștea Crucii, grav rănită în accidentul care a avut loc, duminică seara, pe pasajul suprateran din Craiova, a murit la spitalul din localitate. 

ambulanta poza buna si poza 63735200

Potrivit IPJ Dolj, în această situație, polițiștii au în lucru un dosar pentru vătămare corporală din culpă și pentru ucidere din culpă.

Din păcate, tânăra a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Evenimentul rutier a avut loc duminică seară, pe pasajul suprateran din centrul Craiovei. Un tânăr a pierdut controlul volanul, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice. Atât șoferul cât și cele două pasagere au fost răniți. Una dintre fete, cea care a decedat la spital, a fost găsită inconștientă, la fața locului.

Ambele tinere făceau live pe Facebook în timpul plimbării când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice de pe pasajul suprateran din centrul oraşului.

În imaginile postate pe conturile personale ale celor două fete se vede cum acestea fumează şi dansează în timp ce din boxe răsună o manea. La un moment dat, una dintre ele sare speriată şi strigă către șofer: „Bă, condu ca lumea!”.

Imediat, se aude cum maşina se loveşte, iar telefonul scapă din mâna fetei.

Înregistrarea rămâne activă după impact, însă nu se mai aude muzica, ci doar gemetele răniților și o voce de femeie care strigă „Ajutor!”.

Echipajul SMURD  a reușit să o resusciteze, aceasta a fost dusă la spital, dar nu a mai rezistat.

X

Right Click

No right click