Parfumuri contrafăcute, confiscate la frontiera Calafat

Sute de parfumuri contrafăcute au fost confiscate de polițiștii de frontieră de la vama Calafat.

10BDA3CD 9351 4517 9A99 7986DC747C91În total 234 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară au fost descoperite la  P.T.F. Calafat.

Un cetățean bulgar de 21 de ani, șofer al unui microbuz, s-a prezentat ieri pentru a intra în ţară, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. 

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, patru colete ce conțineau cantitatea totală de 234 flacoane cu parfum, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute”, potrivit purtătorului de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu, Alina Cococru.

Șoferul a declarat, la cercetări, faptul că transporta bunurile în regim de coletărie, din Bulgaria către Anglia și nu avea cunoștință despre conținutul coletelor.

Produsele, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 58.500 lei au fost ridicate. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

X

Right Click

No right click