Polițiștii își expun tehnica în parcarea mall-ului

Reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj au fost, astăzi, prezenţi la manifestările de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

foto electro 2

Poliţiştii rutieri au participat cu două autospeciale şi o motocicletă, folosite pentru patrulare şi supravegherea traficului rutier, dar şi pentru a interveni în zonele unde se înregistrează aglomerări sau blocări ale traficului.

Autoturismele structurilor de ordine publică au fost şi ele prezente la activităţile desfăşurate astăzi, acestea putând fi întâlnite atât în municipii, oraşe, cât şi în mediul rural, în serviciile de patrulare pentru menţinerea unui climat optim de ordine și siguranţă civică.

La rândul lor, poliţiştii din cadrul Servicului Criminalistic au prezentat Laboratorul Criminalistic Mobil, cu ajutorul căruia pot fi efectuate investigaţii complexe, de către poliţiştii care se deplasează la faţa locului, la diferite evenimente sesizate.

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au defilat astăzi cu două autospeciale de  intervenţie.

Fiecare dintre acestea asigură transportul unei grupe, formată din șase poliţişti. Autospeciala este dotată cu armament, muniţie, mijloace de comunicare şi mijloace specifice folosite în acţiunile care necesită un timp de reacţie foarte scurt şi o intervenţie fermă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Tot azi, mai multe autospeciale ale poliţiei doljene vor fi prezente în parcarea mall-ului, unde a fost organizat un stand expoziţional.

Astfel, craioveni de toate vârstele au posibilitatea de a sta de vorbă cu poliţiştii rutieri, criminalişti, luptătorii de la Acţiuni Speciale, dar şi cu poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, care vor veni în atenţia oamenilor cu sfaturi preventive utile.