Un bolnav psihic a fugit din ambulanță cu o foarfecă la el

Un bărbat din Palilula, care era transportat cu ambulanța pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova, a sărit din ambulanță, în zona Parcului Tineretului, luând cu el și o foarfecă.

ambulanta poza buna si poza 63735200

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Politie Craiova, care l-au imobilizat pe bărbat și apoi au însoțit ambulanța până la spital, unde acesta a fost internat.

În acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cum a reușit bărbatul să sară din autospecială. Din primele cercetări, nicio persoană nu a fost rănită, bărbatul fiind găsit pe Bulevardul „Ilie Balaci”, fiind imobilizat.

Din verificările efectuate până în prezent, nicio persoană nu a fost rănită sau amenințată. Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Reprezentanții SAJ Dolj au menționat că bărbatul a plecat liniștit din localitatea sa, motiv pentru care a fost însoțit doar de un asistent. În Craiova, la un moment dat, bărbatul și-a desfăcut centura și a sărit din ambulanță. Asistentul este cel care a anunțat poliția.

Pacientul era foarte liniștit când a fost preluat de la Palilula, tocmai de aceea a fost însoțit doar de un asistent. Pacientul și-a desfăcut centura și a sărit din ambulanță, iar asistentul a alertat poliția. Echipaje de poliție l-au prins pe bărbat", au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Ancheta va stabili cum a fost posibil evenimentul.

X

Right Click

No right click