Acuzații grave la dresa polițiștilor doljeni, în dosarul Caracal

Una dintre colegele Luizei Melencu, audiată astăzi la sediul IPJ Dolj, a povestit că la audierile din luna iunie a fost jignită și umilită, mama fetei făcând și ea acuzații cu privire la anchetatori. 

monica melencu

Fata susține că procurorul i-a spus că ar fi trebuit „să fie căsătorită de la 14 ani”, tânăra fiind de etnie romă.  Mai mult, polițiștii doljeni ar fi acuzat-o pe aceasta că „ar avea-o pe Luiza la stradă”.

Cei de la poliție au încercat să dea vina pe mine. Eu sunt de etnie romă și mi-au zis că noi avem fete la stradă. Nu este adevărat acest lucru. Familia mea este una liniștită. Ei tot spuneau că eu și iubitul meu, cu verii mei, că noi suntem de vină, că o avem pe Luiza la stradă. La primele audieri mi s-a spus asta. Au început să mă ia și la bâză. Mi-au spus că trebuia să fiu măritată până acum că sunt țigancă. Le-am spus că la noi în familie nu așa stau lucrurile. Și atunci mi-au spus, din nou, că Luiza e plecată cu un Făt Frumos. Un domn înalt și slab mi-a vorbit așa”, a spus tânăra.

Și Monica Melencu, mama Luizei, consideră că audiată ar trebui să fie familia lui Dincă, nu colegele fiicei sale. 

Continui să cred că fiica mea nu este moartă. Sigur este traficată. De când domnul Vasilescu, de la Craiova, ne-a spus că îl oprește un zid, mă tot întreb care este acesta?! Părerea mea este că acest zid este o rețea de trafic care este protejată politic. Pe cine trebuie să audieze, nu audiază. Familia lui Dincă ar trebui să fie audiată. În cazul fiicei mele, în preajma ei a fost soția lui Dincă. La Alexandra a fost fiica lui Dincă, iar acești oameni, pur și simplu, se uită la noi cum suferim și de acolo de unde sunt, probabil, zâmbesc”, a completat femeia.

X

Right Click

No right click