Mașină răsturnată la Bratovoești. Un bărbat din Craiova a ajuns la spital

Acesta se afla în mașina scăpată de sub control de către un șofer în vârstă de 65 de ani, viteza fiind cauza producerii evenimentului rutier. 

ambulanta poza buna si poza 63735200

Potrivit IPJ Dolj, acesta era pasager într-un autoturism al cărui șofer, în vârstă de 65 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară și răsturnându-se în urma impactului.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă de pe DN 65, la intrare în Bratovoești.

Un bărbat de 65 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe DN 55, iar la intrarea în localitatea Bratovoești nu a adaptat viteza într-o curbă, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani, din Călărași. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Un bărbat de 41 de ani, din Craiova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în această cauză. 

X

Right Click

No right click