Razie a polițiștilor în județ. Zeci de amenzi pentru depășirea limitelor de viteză

Șoferii care nu respectă limitele de viteză sau cei care consumă alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan, au fost amendați, duminică, cu ocazia unei acțiuni derulate de către polițiștii doljeni. 

radar politie

Acțiunea a vizat și prevenirea altor fapte antisociale, anunță IPJ Dolj. 

Din cauza neregulilor constatate au fost date aproape 160 de amenzi. Au fost înregistrate și șase infracțiuni, între care conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului(bărbat din Vârtop, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat).

„În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 159 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat șase infracţiuni în flagrant delict. 75 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea limitelor de viteză stabilite pentru tronsonul de drum pe care circulau, în timp ce 84 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 46.000 lei”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

De asemenea, poliţiştii au reținut 10 permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Nationale si Europene, împreună cu poliţişti din cadrul formațiunilor rutiere şi politiști de ordine publică şi investigații criminale.

X

Right Click

No right click