Craiovean arestat pentru trafic de persoane. A racolat o tânără din Podari și a obligat-o să se prostitueze

Un bărbat din Craiova, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat după ce a fost prins că obliga o tânără din Podari să se prostitueze.

inchisoare gratii

Reprezentanții IPJ Dolj spun că din cercetările efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat de 26 de ani, din Craiova, ar fi racolat o tânără de 19 ani, din Podari, pe care ar fi obligat-o, prin violenţă, să se prostitueze, în mai multe locații din Craiova. Banii astfel obţinuţi erau însuşiţi de bărbat.

La sfârșitul săptămânii trecute au fost efectuate două percheziții la locațiile unde tânără era constrânsă să întrețină relații sexuale contra cost.  

„În urma probatoriului administrat în cauză, acestea a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de persoane. Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în arestul IPJ Dolj”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror DIICOT- ST Craiova şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

X

Right Click

No right click