Cioban din Pielești, găsit mort în șanț. Suspectul este un coleg de la stână

Ieri, 14 septembrie, poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat.

suspect crima pielesti 190914

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit victima în viață, într-un șanț, cu urme de violență pe corp. Transportă la spital, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a decedat.

Cercetările au dus la concluzia că a victima avut o altercație cu un coleg de 25 de ani, tot din Pielești. Drept urmare, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Deoarece suspectul nu a fost găsit la domiciliu, a fost demarată o acțiune a Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Romane, în urma căreia ciobanul a fost prins pe un câmp din comuna Terpezița. 

Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, in vederea continuării cercetărilor și a dispunerii măsurilor legale ce se impun.

X

Right Click

No right click