Copil de 5 ani, mort într-un accident provocat de mama lui. Fratele băiatului este la spital

Un copil în vârstă de 5 ani, din Craiova, și-a pierdut viața, duminică, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Fratele său, în vârstă de 12 ani, este și el rănit. La volanul mașinii în care se aflau cei doi băeți era chiar mama acestora, femeia neasigurându-se când a vrut să facă o depășire. 

 

ambulanta poza buna si poza 63735200

Accidentul a avut loc pe DN 56, la ieșire din Radovan, duminică după-amiaza, conform informării IPJ Dolj. Femeia a vrut să fac o depășire, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. 

O femeie de 34 de ani, din Craiova, conducea un autoturism, pe DN 56, iar la iesirea din localitatea Radovan s-a angajat într-o depășire însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Maglavit. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi minori, din mașina condusă de femeie. Unul are vârsta de 12 ani și a fost transportat la spital, iar cel de-al doilea are 5 ani și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Șoferița este în stare de șoc, copilul de 12 ani fiind dus la spital cu fracturi.  

Ultimele știri

X

Right Click

No right click